O Nama


Udruga studenata biotehnologije Sveučilišta u Rijeci je neprofitna organizacija osnovana s ciljem da okupi kreativne, ambiciozne i sposobne studente, motivira ih te im pomogne u realizaciji ideja i projekata.


 

Udruga je udruženje studenata Odjela za biotehnologiju Sveučilišta u Rijeci koje štiti interese studenata, te promiče, razvija i unapređuje studentski aktivizam na opću korist.

Službeno smo osnovani U TRAVNJU 2014., iako su studenti Odjela od njegovog osnutka 2008. bili natprosječno aktivni i kreativni. Udruga nam omogućuje bolju suradnju i lakše ostvarivanje svih ideja!

Učlanjenje

Učlanjenje je veoma jednostavno – dovoljno je ispuniti ovu online prijavnicu. Članstvom u Udruzi uživate u svim njenim materijalnim i nematerijalnim dobrima.

To, primjerice, podrazumijeva: uključivanje u rad Udruge i njene projekte, bavljenje aktivnostima, sudjelovanje na manifestacijama, korištenje prostorija Udruge, mogućnost ostvarivanja vlastitih ideja itd.

 

Članarine NEMA, članstvo je besplatno!

Svaka pravna i fizička osoba može postati članom naše Udruge.

Udruga NIJE isključivo udruga studenata biotehnologije koji su je osnovali, već okuplja sve one s kojima dijelimo ideje i ciljeve.

Članstvo u USBRI ističe završetkom studija, odnosno 2 godine od učlanjenja za kategorije članstva ‘alumni’ i ‘ostali’.

Ustroj

Udruga je ustrojena na način da ju vode predsjednik i zamjenik (dopredsjednik). Djelovanje je podijeljeno u obliku zaduženja voditelja pojedinih projekata i aktivnosti.

Logo USBRI