Novo vodstvo USBRI

Na izbornoj sjednici održanoj 6. listopada 2016., izabrali smo novo vodstvo Udruge za sljedeće dvije godine!
Jednoglasnom odlukom Skupštine, za predsjednicu je izabrana Maja Krištafor. Maja je studentica 2. godine preddiplomskog studija Biotehnologija i istraživanje lijekova na Odjelu za biotehnologiju i članica Studentskog zbora Odjela za biotehnologiju. Maja se istaknula kandidaturom obilježenom ambicijama da se svi projekti USBRI održe uz pokretanje novih projekata. Uz funkciju predsjednice, preuzela je vodstvo organizacije konferencije ‘Budućnost i perspektiva studija’, projekta Studenata mentora i sudjelovanja na utrci ‘Wings For Life’.

img_4361
Također, izabrana je i dopredsjednica Udruge, Pegi Pavletić. Ona je studentica 2. godine preddiplomskog studija Biotehnologija i istraživanje lijekova na Odjelu za biotehnologiju i predstavnica u Studentskom zboru Sveučilišta u Rijeci. Od Pegi očekujemo organizaciju Case study natjecanja 2017. i novo-utemeljenog GLOBE projekta Udruge.

Nadalje, u svim projektima i aktivnostima smo revidirali vodstvo. Dio ih je dobio nove voditelje, a dijelu je produžen mandat.
kandidacijska-lista_page_1 kandidacijska-lista_page_2 kandidacijska-lista_page_3

Facebook Comments